Wat ga je leren?

Je krijgt alle materialen zo snel mogelijk thuisgestuurd zodat je alvast aan de slag kunt met de online filmpjes die ik voor je heb opgenomen waarin ik je alles uitleg over de NEI Basis materie.

In de live oefendag gaan we alles wat je hebt geleerd leren toepassen op medecursisten, kun je al je vragen stellen en krijg je persoonlijke begeleiding vanuit ons.

Emma

Voor mij hebben deze dagen een grote verdiepingsslag teweeggebracht. Het leek allemaal zo basis, maar in mij zijn er zoveel kwartjes gevallen. Ik had niet verwacht dat ik mezelf zo zou tegenkomen, op een mooie, échte manier. Dank je wel Charlotte, jouw veiligheid zorgde voor deze diepe werking.

Petra

Jezelf leren kennen, naar jezelf leren kijken, én daarin je hoofd niet vergeten. Dat is wat ik heb geleerd. Leren voelen betekent niet dat je je hoofd gelijk uit moet zetten. In deze twee daagse leerde Charlotte dat we juist steeds dieper afdalen, maar dat we het zo moeten doen dat het hoofd ook mee kan. Juist met deze kant en klare stappen op papier geeft mij dit zoveel houvast.