Wat ga je leren?

Je sturen na je aanmelding alle materialen al naar je op zodat je alvast stiekem kunt beginnen 🤗

Je ontvangt:

✨ Een theorieboek

✨ Beschermingsbuisje

✨ Biotensor rosé of zilver

✨ Direct toegang tot de online leeromgeving waar je alle filmpjes alvast vooruit kunt kijken of rustig terug kunt kijken

✨ Op de dag zelf zit de lunch inbegrepen

✨ Je kunt direct al je vragen stellen aan de trainer 🤩


De workshopdag is van 10.00 - 16.00

Kruisbergseweg 50

6601 DD Wijchen

Laura Timmers

Ik ben in aanraking gekomen met NEI doordat onze tweeling veel last hadden van onrust en niet goed drinken. Doordat we erachter kwamen waar het in zat en zagen dat het 180 graden om sloeg en ze super vrolijk werden en goed gingen eten en drinken. Dat gezien te hebben dacht ik, daar wil ik meer van weten en kwam ik zo bij Charlotte uit. Totaal geen idee of dat ik het zou kunnen en vooral of het niet een beetje gek was dat ik dit wilde. Maar wilde het vooral kunnen voor mijn gezin om ze te helpen waar ik zou kunnen. En zo begon ik eraan en het was me toch gaaf om te doen. Zoveel dingen die je kan en dat het helpt. Fantastisch om te doen. Charlotte legt het super leuk uit, is zeer relaxed. Het is laag drempelig. En het mooie is : iedereen kan het.

Liza

Ik ben na de workshop direct thuis gaan oefenen. Ik heb meteen de pijntjes bij de kinderen 'behandeld'. Ook mijn ouders en vriend al geholpen met als begin de bodyscan, het huis voor een deel energetisch schoongemaakt en allerlei verduidelijkingsvragen aan mezelf gesteld. Ook op afstand een vriendin geholpen met een ontstoken piercing (die er uit moest was de uitkomst...). En mijn schoonmoeder met een pijnlijke knie. Ik kan niet wachten op de vervolg 2 daagse, ik wil meer!!! :)